_DSC3868DSC_7859 - kopie

Ludiris heeft voor Gent-Watertoerist een nieuw stadsspel ontwikkelt ‘De Gentenaer Code’ om Gent op een interactieve manier te bezoeken in aansluiting op een gegidste rondvaart doorheen de Gentse binnenstad.

Kortom een echte aanrader voor families, individuele toeristen en groepen die Gent op een andere manier en op eigen tempo willen beleven.

De Gentenaer Code is te spelen via een applicatie op eigen smartphone of I-phone (idem tablet of Ipad) en beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels.

Een virtuele gids met optioneel competitie-element, alleen te spelen of tegen elkaar in groep. Ook ideaal als teambuilding voor bedrijven waarbij elke deelnemer nadien zijn ranking kan raadplegen en opvolgen. Resultaten vergelijken met die van andere spelers of collega’s.

Alles speelt zich af in de Gentse binnenstad en op diverse check-points dient men een vraag te beantwoorden en online te valideren. In totaal duurt dit stadsspel ongeveer 2,5 uur.

De Gentenaer Code kan gespeeld worden in combinatie met een gegidste rondvaart doorheen historisch Gent, inclusief 1 Gulden Draak bier aan boord.

Prijs: € 17,00 per persoon (inclusief inlog vouchercode + boottocht)

Groepen en bedrijven dienen vooraf te reserveren voor dit programma. Individuelen kunnen steeds hiervoor terecht op aanlegsteiger van Gent-Watertoerist.

Bekijk de huidige score stand (top 10) van de spelers:

Ranking Game De Gentenaer Code