Gent Watertoerist
Stadsspel 'De Gentenaer code'

Nieuwsbrief

Stadsspel 'De Gentenaer code'

Gegidste rondvaart van 50 minuten met aan boord een Gulden Draak bier met aansluitend detective spel in het historische centrum. Te spelen via een applicatie op eigen smartphone of tablet (iOs & Android).


Duur van het programma: +/- 3 uren

Ludiris heeft voor Gent-Watertoerist een nieuw stadsspel ontwikkelt ‘De Gentenaer Code’ om Gent op een interactieve manier te bezoeken in aansluiting op een gegidste rondvaart doorheen de Gentse binnenstad.
 
Kortom een echte aanrader voor families, individuele toeristen en groepen die Gent op een andere manier en op eigen tempo willen beleven.
 
De Gentenaer Code is te spelen via een applicatie op eigen smartphone of Iphone (idem tablet of Ipad) en beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels.
 
Een virtuele gids met optioneel competitie-element, alleen te spelen of tegen elkaar in groep. Ook ideaal als teambuilding voor bedrijven waarbij elke deelnemer nadien zijn ranking kan raadplegen en opvolgen. Resultaten vergelijken met die van andere spelers of collega’s. Bekijk hier de actuele top 10 spelerslijst.
 
Alles speelt zich af in de Gentse binnenstad en op diverse check-points dient men een vraag te beantwoorden en online te valideren. In totaal duurt dit stadsspel ongeveer 2,5 uur.
 

De Gentenaer Code kan gespeeld worden in combinatie met een gegidste rondvaart doorheen historisch Gent, inclusief 1 Gulden Draak bier aan boord.

Deelnemers:
Personen
€ 18.00
Datum:

Alle prijzen zijn incl. BTW
            

Share